keskiviikko 16. marraskuuta 2016

''Halpis'' meikit ?

Kirjoitin aiemmin siitä, että kuinka ihan perus markettituotteilla saa hiukset pysymään kuosissa. Aina korkea hinta ei kerro siitä, että onko tuote hyvä vai ei. Meikkituotteissa mennään samoilla linjoilla. Niin sanotuilla halpis meikeilläkin pääsee jo pitkälle. Muistutan kuitenkin, että näillä halpis meikeilläen tarkoita wish, ali- ja ebaymeikkejä. Tottakai sieltäkin löytyy merkkituotteita, mutta monet on feikkejä ja niiden sisällöistä ei voi koskaan tietää.Aikoinaan tilasin itselleni tämän parin euron ebay contour paletin. Tämä tuote tukki kasvoni täysin ja pian huomasin kasvoni kukkivan finnejä. Jos kuitenkin haluaa Kiina meikkejä kokeilla, suosittelen tekemään allergiatestin. Miten iho reagoi tuotteeseen.

Omasta meikkipöydästä löytyy mm. H&M:n, Seppälän, Essencen, Kikon ja Makeup Revolutionin meikkejä. Näiden tuotteiden hinnat eivät päätä huimaa, mutta ovatko ne mistään kotoisin ?

Sävyt vasemmalta oikealle : All White Already, Moondust, Blueprint, Stargazer, Turmeric, Lavender Frost, Kobai Azalea ja Glitter Dust

H&M:n kosmetiikkaosasto uudistui täysin ja olenkin heidän meikkejä ostellut testiin. Yllä näkyvät luomivärit ovat uusia lemppareitani ! Pigmenttiä riittää ja pysyvät luomilla todella hyvin. Olen ollut todella yllättynyt siitä, miten hyviä nämä ovat. H&M:n kosmetiikkahyllyiltä löytyy myös meikkiglittereitä ja glitter on aina jees. Ripsiliiman avulla pysyy hyvin koko päivän ja yön.

All-day Liquid Foundation sävyssä Porcelain 

Meikkivoiteeni oli liian tummaa itselleni, joten päätin kokeilla myös H&M:n meikkivoidetta. Tästäkään ei pahemmin mitään pahaa sanottavaa.

Seppälän kosmetiikkaa olen paljon käyttänyt teiniaikoina enemmänkin, mutta nyt minulta löytyy vain eyeliner. Tätä tulee kuitenkin todella harvoin käytettyä, koska luomiani rupeaa kirvelemään levitys vaiheessa. Pysyvyys on tässäkin tuotteessa hyvä.

Essence Roses, Essence Nudes ja Essence Greys 

Essence, Essence, Essence, Muistan hyvin kun tämä merkki rantautui Joensuuhun. Essencen hyllystä on tullut hamstrattua todella paljon eri tuotteita. Osa tuotteista on kyllä suoraan sanottuna täyttä kuraa, mutta esimerkiksi kuvassa olevat luomivärit ovat lemppareitani. Minulta löytyy myös primer, meikkivoiteita, puuteri, ripsiväri, ripsiliima, huulipunia ... Hinnat eivät järkytä ja jos joskus matkaan lähteekin huono tuote, niin ei ainakaan harmita liikaa. 

Essencen huulipunat sävyissä It's a Statement ja Sheer & Shine

Jos näitä Essencen huulipunia verrataan esimerkiksi Viva La Divan huulipuniin niin voin sanoa, että Essencen voittaa nämä täysin ! Pysyvyys on parempaa ja ei leviä niin helposti. Halvan hinnan takaa saattaakin löytyä mahtavia tuotteita ! Haluatko maksaa 40 euroa yhdestä luomiväripaletista, kun voit saada samaa laatua olevan tuotteen puolet halvemmalla ? 

Postaukseni tarkoitus ei ole sanoa, että unohtakaa kalliit meikkituotteet, omistan niitä myös itsekin ja en kadu niiden ostamista. Haluan vaan avata ihmisten silmiä sen suhteen, että aina se hinta ei kerro tuotteesta. 

Onko teillä mitään samoja tuotteita mitä itselläni ? Mitä olette tykänneet ? 

Palaillaan taas !
ps. blogin sivupalkista löydät linkin ensimmäiseen youtube videooni. 

2 kommenttia:

 1. Oijjoi Essence ja huulipunat <3 Ostin eilen Essencen luomivärin häivytyssiveltimen, joka osottautu yllättävän hyväks. Ikuisia lemppareita on myös Essencen Gel -kynsilakat, vedenkestävä eyeliner ja vedenkestävä I love Extreme -ripsari. Jos et oo kokeillut noita, niin suosittelen lämpimästi! Mulla on ekat Makeup Revolutionin meikit tulossa postissa, innolla odotan, että pääsen niitäkin testaamaan. Pitääkin liittyä lukijaksi, sulla on kivoja meikkijuttuja ja ihanan persoonallinen tyyli! :)

  https://breezesfrommyatlas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiinpä ! Itsekin oon noita kynsilakkoja käyttäny ja tykkään erityisesti pohja- ja päällyslakasta ! :) Kiva kun ryhdyt lukijaksi ja kiitos. :3 käyn kurkkaamassa sinunkin blogisi !

   Poista