torstai 10. marraskuuta 2016

10 parasta juttua Helsingistä

Nyt kun olen jo parisen viikkoa täällä Helsingissä asunut ja olen täysin stadilainen ;) hah,  niin eiköhän ole aika kirjoitella parhaista jutuista mitä täällä on. Kuvat on otettu puhelimella, joten anteeksi että laatu on mitä on !

1. Julkisilla liikkuminen. Paikasta toiseen kulkeminen on helppoa. Ei tarvitse odotella bussia tuntia, vaan meidän lähipysäkiltä menee keskustaan muutaman minuutin välein busseja. Jos missaan bussin, niin ei hätää, kerkiän helposti paikan päälle seuraavallakin. Joensuussa helposti myöhästyit koulusta, jos et ehtinyt bussin kyytiin. 

2. Ben & Jerry. Tarvitseeko tätä avata ? VOIN TILATA JÄÄTELÖÄ KOTIINI. 

3. Ihmisten määrä. Nautin siitä, miten täällä ihmisiä on niin paljon ! On eri näköistä porukkaa ja tyyli-inspiksiä saa joka päivä ! Ihana on istuskella kahvilassa ja katsella ihmisiä. Toivottavasti joku ei ajattele, että olen kunnon stalkkeri. 4. Monki ja Cybershop. Lempikaupat on nyt lähettyvillä. Monkissa pystyisin viettämään aikaani pidempääkin, sillä musiikki, sisustus (SOVITUSKOPIT) ja vaatteet = ah. 

5. Espresso House. Olen jotenkin tykästynyt tähän kyseiseen kahvilaan. Siellä on niin kotoisa tunnelma ja viimeksi tänään hengailin siellä itsekseni lehteä lukien ja kahvia juoden. 6. Ravintolat. Keskustasta ja keskustan ulkopuolelta löytyy useita erilaisia ravintoloita. Muutama paikka on jo tullut tsekattua ja ei ole pahaa sanottavaa ! 

7. Kicks. Tällaiselle meikkihullulle Kicks on taivaanlahja. 

8. Keikat. Helsingissä on paljon eri artistien ja bändien keikkoja. Tässä kuussa olen menossa Bring Me The Horizonin ja Beartoothin gigeille. Ei unohdeta Annaa, jolla on yllättävän paljon keikkoja lähellä. 9. Haaga. Olen koiran kanssa kierrellyt tätä meidän kotiympäristöä aika laajaltikin ja tykkään meidän asuinalueesta ! Lenkkimaastot ei rajoitu ainoastaan asvalttiteille, vaan löytyy myös paikkoja missä koiraa voi pitää irti. Kauppa löytyy ihan kulman takaa ja bussipysäkille kävelee parissa minuutissa. Koirallekin on jotain kivaa, nimittäin koirapuisto on myös meidän kodin lähellä. 

10. Ystävät. 


ps. pahoittelen etten ole ollut kovin aktiivinen blogin puolella, mutta nyt yritän parantaa tapani ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti