perjantai 21. lokakuuta 2016

PIDENNYKSET CHLOE'SILTA ?

Ne ihanat hiustenpidennykset, joilla saa taiottua helposti itselleen mahtavan tukan lisäämällä pituutta tai tuuheutta. Pidennysten kiinnitystapoja riittää ja niitä kehitellään kokoajan lisää. Mitä vähemmän oma hius kärsii, sen parempi.

Itselläni on hiustenpidennyksistä kokemusta pitkältä ajalta. Ensimmäiset teippipidennykset sain 2009, pitkän mankumisen jälkeen. Päässäni on ollut teippi-, sinetti-, microring- ja klipsipidennykset. Ysiluokalla silloinen kampaajani tilasi pidennyshiukset tukusta, mutta kokemusta minulla on myös Fashiongirl.fi:n, Rapunzel of Swedenin, Ebayn ja Chloe'sin hiuksista.

Alkuvuodesta 2016 halusin taas muutosta hiuksiini ja päädyin hiustenpidennyksiin. Mietin, että mistä tilailisin itselleni tukkaa ja törmäsin netissä Chloes.fi sivustoon. Chloe'sin halvat hinnat saivat minut todennäköisesti silloin päätymään heidän tuotteisiin. Tilasin heiltä 50 cm teippipidennyshiusta värissä Ash Blonde #60.

Hiukset tulivat todella nopeasti ja sehän oli vain plussaa. Kun paketin avasin, ei hiuksista ollut mitään pahaa sanottavaa. Tuntuivat laadukkaille. Värjäsin pidennykset Biozellin Night Sky maskilla siniseksi. Maskithan ei hiuksia vahingoita. Olen aiemminkin pidennyshiusta värjännyt kyseisellä maskilla ja hius on pysynyt hyvässä kunnossa. Annoin pidennysten kuivua täysin ennen kuin ystäväni, jolla on kokemusta teippipidennyksistä, laittoi ne päähäni.

Teippipidennyksiähän ei kannata pestä heti laiton jälkeen, liimapintojen on suositeltavaa antaa kunnolla kiinnittyä toisiinsa. Pari päivää itsekin odottelin ennen kuin menin hiuksiani pesemään. Pesin hiukset niille sopivilla aineilla.
Chloe's mainostaa lähettävänsä kaikille hiustenpidennyksien hoito-ohjeet, mutta itselleni tällaisia ei koskaan tullut. Hoidin näitä pidennyksiä siten, miten olen aiemmin oppinut. Hoito-ohjeiden en uskoisi poikkeavan kauheasti toisistaan ? Hiustenpesun jälkeen annoin pidennyksien kuivua ihan itsestään, ilman föönausta. Yöksi laitoin löysät letit.

Kuitenkin pian huomasin, että hiukset takkuuntuivat todella helposti. Harjauksen jälkeen hiukset pysyivät sileinä max. 20 minuuttia. Takkupesiä oli joka puolella. Sen takia, en tykännyt pitää hiuksia auki. Hiuksia pyrin hoitamaan mahdollisimman hyvin ja käyttämään öljyjä, että ne pysyisivät sileinä.

Takkuuntumisen vielä siedin, sillä olihan minulla kuitenkin pitkä tukka. Kärsivällisyyteni niitä hiuksia kohtaan loppui siinä, kun ystäväni huomasi, että omat hiukseni katkeilivat ! Teipit olivat vain muutamissa hiussuortuvissa kiinni. Päässäni oli muutama kalju läikkä. Harjasin hiuksia niille kuuluvalla harjalla ja todella hellävaraisesti, mutta silti kävi näin. Aiempien pidennyksien kanssa ei ole koskaan käynyt mitään vastaavaa.

Petyin näin ollen todella Chloe'sin hiustenpidennyksiin ja en aio jatkossa heiltä tilata mitään. Inspiraation tähän postaukseen sain blogista Tuuli Maria.  Käykääpäs kurkkaamassa myös hänen postaukset aiheeseen liittyen! Chloe'sin epäeettinen asiakaspalvelu ja Chloe's pidennykset NOT .2 kommenttia:

  1. Tosi karua! Laita ihmeessä negatiivista palautetta, mulle ne kitis sieltä aspasta että kukaan ei oo koskaan vsalittanu niin oma kokemukseni on siten kusetusta >_<

    VastaaPoista
  2. hui kuulostaapa kyllä huonoilta nuo chloesin pidennykset :o !

    VastaaPoista