sunnuntai 16. lokakuuta 2016

MITÄ? Hyaluronihappoa huuliin?

Huom ! Heti alkuun haluan sanoa sen, että jos et hyväksy itsensä ''muokkaamista'', niin jätä tämä postaus lukematta. Jos kuitenkin luet, niin pidä mölyt mahassasi ! Oma mielipiteeni näistä on se, että jokainen saa tehdä itselleen ihan mitä haluaa, jos se parantaa omaa mieltä.
Toisekseen korjaan sen harhaluulon, että kyse on nyt botoxista mistä aion puhua. Ei, ei ja vielä kerran ei. Aineena toimii hyaluronihappo ja tässä pieni tekstinpätkä siitä.

''Hyaluronaani eli hyaluronihappo on solujen pinnalla valmistettava ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli. Hyaluronihappo on suurimolekyylinen mukopolysakkaridi eli glykosaminoglykaani. Se koostuu glykosidisidoksin toisiinsa liittyneistä D-glukuronihapon ja N-asetyyliglukosamiinin muodostamista disakkaridiyksiköistä. Sitä esiintyy lähes kaikissa kudoksissa, joissa sillä on tärkeä rooli kudosten toiminnalle.'' (Wikipedia)

Hyaluronihappoa löytyy siis ihmisen kehosta jo ennestäänkin !

Mutta mennään asiaan. Kävin parisen viikkoa sitten kaverini kanssa Helsingissä ja syy reissulle oli tämä pistoshoito. Kävimme myös shoppailemassa ja ostoksista myöhemmin lisää!

Minulla oli kahdelta aika MedFinille. Jännitys lisääntyi mitä lähemmäksi tultiin kello kahta. Eniten jännitin sitä, että miltä kyseinen toimenpide tuntuu. Ruoholahdessa matkaamme lähti mukaan Iina, joka meidät neuvoi klinikalle. Ensimmäinen asia mikä minun piti tehdä, oli täyttää omat tietoni. Lähempänä puoli kolmea pääsin toimenpidehuoneeseen. Minulle pistoshoidot teki Susanna Hanhineva.

Huuleni ennen.

Toimenpidehuoneeseen sain ottaa Iinan mukaan ja hyvä vain, jännitin nimittäin niin paljon ! Ensiksi Susanna piirsi huuleni paperille ja kertoi mitä tulee tapahtumaan. Sain myös kuulla aineesta mitä minun huuliini tultaisiin laittamaan. Minulle pistettiin Princess Filleriä 1ml. 1ml ei vielä näy huulten koossa, mutta se kohottaa niitä. Ennen pistämistä huulini levitettiin puuduttava voide. Puuduteaine oli niin vahvaa, että jos olisin vahingossa nuolaissut sitä, niin kieleni olisi myös puutunut. Asiaahan ei auttanut se, että Susanna ja Iina naurattivat minua.


Puudutusvoiteen annettiin vaikuttaa jonkin aikaa. Sitten ruvettiin pistämään. Aluksi en tuntenut mitään, mutta kun siirryttiin ylähuuleen niin voin sanoa, SE SATTUI. Kyllä sen kesti, mutta ei se mukavalta tuntunut. Ihan ylähuulen keskikohdassa kipu tuntui pahiten, onneksi se kesti vain sen hetken. Huulissa myös tuntui hassulta, kun tunsi sen että siellä on jotain ''ylimääräistä''. 

Koko tilanne oli nopeasti ohitse. Kauaa ei tarvinnut kärsiä, hah. Pariin tuntiin pistoksien jälkeen en saanut syödä, enkä juoda. Huomasin parin tunnin päästä, että huulissani oli pari pattia. Virhehän oli mennä googlettelemaan tätä, kun ensimmäisenä pamahti eteeni se, että pistokset on tehty väärin. Onneksi tajusin, että Susannalle pystyin laittamaan Facebookissa viestiä ja sain tietää että tämä oli ihan normaalia ! Medfinillä oli todella hyvää palvelua ja kun laitoin viestin, oli klinikka jo kiinni, mutta sain vastauksen silti alle viidessä minuutissa. Suosittelen kaikille MedFiniä ja Susannaa ! Tarkoitukseni on mennä myöhemmin uudestaan, sillä tahdon hieman kokoa huuliini.

Lopputuloshan näkyy vasta muutaman päivän päästä. Patit lähtivät parin päivän jälkeen. Minulle tuli pieniä mustelmiakin ja tottakai turvotusta, mutta ne hävisivät nopeasti.

Monet miettivät että tunteeko sen huulissa? Kyllä sen tuntee, mutta olen siihen jo niin tottunut. Toinen kysymys varmaan on se, että miksi ? Minullahan ei oikeastaan ole ollut kompleksia huulieni suhteen, mutta meikatessa olen aina piirtänyt huuleni isommiksi. Joten miksi ei, teen kaiken mikä parantaa omaa itsetuntoani !


Pari viikkoa toimenpiteen jälkeen.2 kommenttia:

  1. No on kyllä tosi luonnollinen lopputulos :) muakin jotenki kiehtois testata joskus :D paljonko tää lysti kustansi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos yhtään tekee mieli niin anti mennä ! Suosittelen Susannaa ja MedFiniä :) 199 e, oikea hinta on 299, mutta alennuskoodilla sain sitten tuohon 199 hintaan.

      Poista