keskiviikko 14. syyskuuta 2016

On niin helppoo olla onnellinen

''Heii.. on niin helppoo olla onnellinen. Heii.. ja tyytyy siihen mitä on.''
Näin laulaa Olavi Uusivirta. Onko helppoa olla onnellinen? Voiko olla onnellinen noin vain ? Onko se oma valinta?

Kaikki varmaan tavoittelee onnellisuutta. Minäkin, vaikka olin pohjalla ja toivoin kuolemaa, mietin mielessäni että olisinpa onnellinen. Löysin netistä kuvan, missä luki onnellisuudesta juuri sillä tavalla miten itse ajattelen.
''Onnellisuus ei ole jotain, mikä saadaan valmiiksi. Onnellisuus on läsnä jokapäiväisessä elämässä ja toteutuu vain sinun omien tekojesi kautta.''
-Tuntematon

Itse märehdin pitkään kuilun pohjalla, näkemättä ollenkaan valoa. En ollut onnellinen, vaikka ympärilläni oli kaikki mitä tarvitsin. Nyt olen oppinut näkemään hyvää pienissäkin jokapäiväisissä asioissa.

Mikä teidät tekee onnelliseksi ? 

Tässä tulee 10 asiaa, jotka tekevät minut tällä hetkellä onnelliseksi !

1. Oma avomies. Hän on tukenut minua kaikessa, jaksanut olla rinnallani vaikka on ollut vaikeaa.

2. Ystävät. Masennuskausina oma ystäväpiiri pienenee, kun ei jaksa yksinkertaisesti pitää yhteyttä. Silloin huomaa ne tosi ystävät. Ollaan Marikan kanssa lähennytty ja olen saanut parhaan ystäväni takaisin. Unohtamatta Wilmaa, joka aina jaksaa kysellä kuulumisia ja jolle voin puhua mistä vain.
Tytöiltä löytyy myös omat blogit, käykäähän katsomassa. Marikan blogi ja Wilman blogi .3. Meikkaaminen. Voinnin paranemisen myötä olen jaksanut pitää itsestäni huolta ja oma ulkonäkö miellyttää. Meikkaus tuottaa minulle suurta mielihyvää, ja voisin tehdä sitä tuntikausia. Olen kehittynyt siinä ja pystyn tekemään siten oman näköisiä meikkejä !

4. Oma tyyli. Olen tehnyt töitä sen eteen, että uskallan olla juuri tällainen kuin olen.

5. Muutto Helsinkiin. Minusta tuntuu, että elämäni vasta alkaa kun päästään muuttamaan. Uudet ihmiset, uusi paikka, sitä minä juuri tarvitsen.

6. Koulu. Pääsin opiskelemaan meikkaaja-maskeeraajaksi ja se on sitä mitä haluan. Koulun alku lähestyy viikko viikolta ja en malta odottaa.Bomber jacket : Tokmanni / Mekko : H&M

7. Syksy. Ulkona on niin kaunista ja rakastan pimeneviä iltoja.

8. Omat vanhemmat. Äitin ja isin luokse voin aina mennä, oli mikä vain.

9. Omat ihanat karvakorvat, Laikku ja Daryl.

10. ELÄMÄ. Onneksi valitsin sen.

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus taas! Ja ihana toi 10. Kohta <3 kerrot sit kaiken tosta koulusta kun mäki haaveilen vielä käyväni senkin koulun :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tärkeimmän säästin viimeiseksi. ;) Todellakin! Varmaan lukijat saa kuulla siitä koulusta niinkin paljon, että kyllästyttää ! :'DD

   Poista
 2. Mielenkiintoinen blogi ja hyvä postaus! Mun mielestä tekis hyvää meille kaikille välillä listata ylös asioita, jotka tekee onnelliseksi. :)

  http://newdaysaara.blogspot.fi/

  VastaaPoista