sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Hi, wicked witch is over here

Tykkäilitte minun edellisestä postauksesta, joten jatketaan samalla linjalla ! Näin netissä kuvan meikistä jota halusin kokeilla ja pitihän sitä sitten kuviakin rapsia siitä. Tein meikistä kuitenkin oman näköisen ja lisäilin vähän glitteriä ja pikkuisen omia pieniä jänniä juttuja. 
Lähdimme vielä kaverin kanssa ottamaan parit kuvat ulos. Meikin takia oloni oli hieman noitamainen, joten puin päälle sopivat vaatteet. 


Oltiin aluksi korkealla kukkulalla, jossa tuuli kovaa. Pakko sanoa että oli hieman kylmä, mutta mitä ei tee sen eteen että tulisi hyviä kuvia? Siirryttiin kuitenkin nopeasti alas vähän lämpimämpään ja saatiin hattukin kuviin. 

Tänään oltiin kutsuvierastilaisuudessa avomieheni kanssa, jossa näytettiin tämä Teit meistä kauniin elokuva. Tykkäsin todella paljon elokuvasta ja paikan päällä oli Apulannan jätkät ja unohtamatta osaa näyttelijöistä. Elokuvan jälkeen Roope Salminen ja muut elokuvan päähenkilöt vetivät vähän Apulannan vanhaa musiikkia ja heidän jälkeen itse Apulanta veti pari biisiä. Tuli todella yläaste vibat, kun kuuli biisejä mitä kuuntelin silloin. 

Ajattelin seuraavassa postauksessa kertoa hieman millaista on olla suljettujen seinien takana, eli suljetulla osastolla. Kiinnostaisiko se teitä yhtään? 

3 kommenttia:

  1. Vaau. Saat mua kiittää että pääsitte sinne 😉 mut ihanaa että teillä oli muksaa. Ja mua ainaskii kiinnostaa. Vaik tiedän kyl aika hyvin. Mut jokaisella ihmisellä on eri kokemus siitä!

    VastaaPoista
  2. Vaau. Saat mua kiittää että pääsitte sinne 😉 mut ihanaa että teillä oli muksaa. Ja mua ainaskii kiinnostaa. Vaik tiedän kyl aika hyvin. Mut jokaisella ihmisellä on eri kokemus siitä!

    VastaaPoista
  3. Siiiis wau!! <3 upee meikki taas! :)

    VastaaPoista