keskiviikko 24. elokuuta 2016

Stressiä

Olen taas monta päivää miettinyt, että pitäisi kirjoitella tänne, mutta en ole saanut itseäni asettumaan paikoilleni ja kirjoittamaan. ''Joudun'' joka postauksen ensin kirjoittamaan paperille, sillä jostain syystä jos yritän suoraan kirjoittaa koneelle, pääni lyö ihan tyhjää.Viime päiinä minua on stressannut tuleva nielurisaleikkaus. Menen ensi kuun alussa kyseiseen toimeenpiteeseen ja on ehkä ollut suuri virhe lukea kauhutarinoita nielurisojen poistosta. Pakko minun on sinne mennä, sillä edellinen angiinani johti sairaalareissuun ja en tahdo kokea sitä kipua enää koskaan.

Sairaanhoitaja soitteli tuossa minulle liittyen leikkaukseen ja tarvitsee minun tarkan painon. Tyhmä asia, mutta se painaa mieltä pahasti. Painohan on minulle ollut pienestä asti vaikea asia. Paremman olon myötä ruoka on maistunut paremmin (hyvä vain) ja tiedän painoni nousseen. En kuitenkaan tahdo tietää sitä, sillä se luku saattaa romahduttaa vointini. Ihan näin pieni asia.. Pitää nyt keksiä joku ratkaisu tähän, koska en todellakaan tahdo itse tietää painoani.


Stressistä huolimatta olo on muuten ollut hyvä. Pikku hiljaa kuitenkin tässä alkaa pää levitä tästä kotona olosta. Tahtoisin jo elää normaalia elämää, käydä töissä ja koulussa. Riittää tämä sairaslomailu, onhan sitä tullut oltua jo abouttiarallaa vuoden verran. Tänään pyörähdin sosiaalityöntekijän luona ja saatiin vähän eteenpäin mahdollista työkokeilu asiaa. Vielä tosin en tiedä minne pääsen, sillä tämä tulee tapahtumaan vasta siellä Helsingin päässä. Selkeästi ollaan voinnissa menossa eteenpäin, ihanaa. I love my life.


Toivottavasti te kaikki jotka ette nyt näe elämässänne mitään hyvää, niin pitäkää tämä mielessä : paremmat päivät ovat tulossa, ihan varmasti. En itse uskonut siihen, mutta tässä ollaan !

Ps. Kävimme vklp reissulla Helsingissä ja siitä lisää myöhemmin !


1 kommentti: