lauantai 27. elokuuta 2016

Blogin muodonmuutos ja kännykkäkuvia Helsingistä

Heippa !

Päätin tänään vähän tuunailla blogin ulkoasua ja mielestäni tästä tuli oikein kiva. Kuvat ovat nyt paljon isompia ja parempi laatuisia. Blogin ilmekin on simppelimpi ja ymmärrettävämpi. Mitä mieltä te olette?

Kävimme poikaystäväni kanssa pienellä reissulla Helsingissä. Yllä muutama kuva kyseiseltä reissulta.
1. Matkalla Helsinkiin. Joensuussa satoi reippaasti vettä ja ilma oli todella syksyinen. Mitä lähemmäs Helsinkiä tultiin muuttui sääkin kesäisemmäksi.
2. Tottakai maalaisen tulee päästä käymään Starbucksissa, olihan se kuitenkin ihka ensimmäinen kerta ! Oli muuten herkkua kuvassa oleva juoma ..
3. Pieni osa meikeistä mitä tuli osteltua Kicksistä. Viva la Divaa, Dioria ja kaikkea muutakin ihanaa. Näistä myöhemmin postausta ja mielipiteitä.
4.Valmiina iltaan. Päätimme käydä muutamat juomassa ja pitihän se laittaa uudet kuteet päälle !
5. Karaokebaarissa törmäsimme tähän komistukseen .. Iina ja minä tapasimme ensimmäistä kertaa ja voi että miten ihana tyttö hän on !
6 - 7 - 8. Sunnuntaina kävimme etsimässä tulevaa kouluani. Helpostihan se löytyi, mutta matkan varrella törmäsimme tuohon ihanaan vanhaan autoon.
9. Vakavana taas kotona. Uusia meikkejä oli pakko testata heti.

4 kommenttia:

 1. Kivan oloinen blogi ja aivan superihana tukka sulla! :) liityn lukijaksi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ! :3 pakko myöntää että rakastan itsekin tätä tukkaa ! ;)

   Poista
 2. ET USKO MITEN KATEELLINEN OON TUOSTA KOMISTUKSESTA!! Loksahti leuka rintaan huhhuh!! :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ! Itse en ees pahemmin seuraa salkkareita, mutta kyl mie sentään tunnistin kenestä on kyse ;) pakko lesoilla vähän lisää... sain kyseiseltä herralta kehuja mun laulusta. Nyt voi hymyillä haha.

   Poista