keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Rakasta itseäsi !

Tahdon rakastaa itseäni. Miksi en rakastaisi ? Olen ala-asteelta lähtien vihannut itseäni, joten miksi en sen sijaan yrittäisi hyväksyä itseni ja katsoa mitä tapahtuu. Jos vain jatkaisin samalla tavalla, menettäisin elämäni. Minulla on tulevaisuuden suunnitelmia, vaikka tulevaisuus ahdistaakin. Tahdon menestyä tulevalla alallani, tahdon kehittyä ja jakaa taitoani muille ja mikä suurinta tahdon elää. Miksi lopettaisin elämäni tähän ajatellen että kaikki on ollut paskaa, kun minulla on nyt aikaa muuttaa elämäni suunta. Oman elämänsä suhteen pitää tehdä töitä, omien valintojen ja tahdonvoiman avulla. Elämää ei ole tuotu meille kultaisella tarjottimella, elämä ei ole helppoa, mutta sen suhteen ei pidä luovuttaa.

Nyt höpötän elämästä, vaikka piti puhua itsensä rakastamisesta. Mutta hei, nämä asiat kuitenkin liittyvät toisiinsa. Miten sitä voisikaan elää sellaista elämää mitä haluaa, jos vihaa itseään.Tärkeitä askeleita on monta. Täytyy osata antaa anteeksi itselleen. Kaikki tekevät elämässään virheitä, niin pieniä kuin suuria, kuten myös minäkin. Tein suurimman virheen, mutta olen antanut itselleni anteeksi. Kävin kauan taistelua itseni kanssa ja lopulta pystyin antamaan anteeksi. Jos muut eivät anna, niin itse tulee pystyä siihen. Olisin polkenut samassa pisteessä, jollen olisi antanut anteeksi itselleni. Se vahvistaa ihmistä ja koen olevani tällä hetkellä paljon vahvempi kuin ennen.Suurin etappini on ollut itsensä laittaminen etusijalle. Aiemmin mietin liikaa muita ja sitä mitä muut ajattelevat. Olen ollut liian kiltti ihminen. En ole uskaltanun puolustaa itseäni. Ensin tulee mielestäni ajatella itseään ja sitten muita. Olet tärkein henkilö elämässäsi, joten kohtele itseäsi niin.

En ole myöskään pystynyt nauttimaan onnistumisistani, sillä kriittinen minäni on estänyt sen. Jos onnistut jossakin, iloitse siitä ! Älä masennu epäonnistumisista, vaan kokeile uudestaan. Pienistäkin onnistumisista saat laittaa hymyn kasvoille ! Ansaitsemme sen.Pyrin joka päivä tekemään jotain mistä pidän. Esimerkiksi suurin rakkauteni on meikkaaminen ja se on mielestäni paras hetki. Saan siitä mielihyvää ja se voi pelastaa päivän. Koen että sillä on suuri merkitys siihen, miten päiväni tulee menemään.

Kaikista suurin ohje on yksinkertaisesti se, että RAKASTA ITSEÄSI. Se ei todennäköisesti tapahdu noin vain, mutta pienin askelin tulee mennä sitä kohti. Ole oma itsesi. Älä pakolla pysy muiden määrittämässä muotissa. Nykyään esimerkiksi toitotetaan luonnollisuuden puolesta, mutta itse en tahdo olla luonnollinen. Rakastan näyttävää meikkiä, joten miksi luopuisin siitä.
Ole siis oma itsesi ja rakasta sitä mitä olet!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti