torstai 17. maaliskuuta 2016

Kymmenen faktaa koiristani

Ajattelin kirjoitella vähän kevyempää postausta tällä kertaa. Tässä tulee siis 10 faktaa koiristani, mitä ette ehkä tiedä !

Laikku 

1. Laikun roduista tiedämme vain kaksi, siperianhusky ja samojedinkoira, mutta todennäköisesti Laikussa on myös vielä jotain muutakin. On koollisesti liian iso siihen nähden mitä rotuja koirassa on.

2. Laikun lempiharrastus on selkeästi pehmolelujen suolistaminen.

3. Laikun ärsyttäviin piirteisiin kuuluu esimerkiksi tavaroiden varastaminen ja niiden puolustaminen kynsin ja hampain.


4. Laikku lämpeää toisille koirille erittäin hitaasti.5. Laikun lempikäsky on todennäköisesti 'kuole', sillä se tarjoaa sitä miltei aina jos näkee namin minun kädessä.

6. Laikusta on tullut viimeaikoina erittäin mukavuudenhaluinen. Se kääntyy sadekelillä tarpeidensa jälkeen heti kotiin ja yöt se nukkuu sohvalla. Tätä ei ole siis tapahtunut aiemmin !

7. Laikku rakastaa pitkiä metsälenkkejä.8. Laikku on hankala pitää irti, sillä lähtee monien eläimien perään. Loppulenkistä huomaamme, että tämä koira on kiertänyt monia kilometrejä enemmän kuin me muut lenkkeilijät !

9. Laikulla ei pentuna ollut erityisemmin pilkkuja, mutta kasvaessaan korvat on täyttyneet täplistä ja karvassa on muutenkin pieniä mustia pisteitä.

10. Laikun syntymäpäivä on sama päivä kuin Victorian ja Danielin hääpäivä !


Daryl

1. Daryl sai nimensä Walking Deadin hahmon Daryl Dixonin mukaan. Daryl on lempihahmoni sarjasta, joten miksi ei. ;)


2. Daryl on ikäistään pienempi corgi, sille ruoka on maistunut todella huonosti ja sen takia todennäköisesti kasvu ei ole ollut ihan sellaista mitä normaalisti on. Nyt kuitenkin koiralle taas maistuu ruoka ja poika on hieman rotevoitunut.
3. Darylin lempipaikka on vessa ja sängyn alunen.


4. Nykyään mitään ei saa tehdä yksin, vaan vessassa käymisestä on tullut tiimilaji, telkkarin katsomisesta on tullut tiimilaji, syömisestä on tullut tiimilaji jne ....
5. Darylin oikea nimi on Kanervakankaan Tuulikannel.
6. Daryl yrittää isotella muille koirille, mutta esimerkiksi kerran kun Däppä päätti ärähtää ja haukkua isolle dobermannille, niin tämä dobbis kerran haukahti Darylille ja pieni juoksi heti isin jalkoihin. Aika kovis eikö ?
7. Vaikka tältä koiruudelta isot korvat löytyy, niin se ei vaikuta siihen miten hyvin tämä ottaa käskyjä vastaan.. haha.

8. Daryl tykkää nukkua minun ja A:n välissä. On muutenkin todella läheisyydenkaipuinen.
9. Meidän lenkit venyy yleensä vain sen takia, kun Däppä haluaa pyöriä lumessa. Se on parasta.
10. Daryl on meidän oma ovikellomme, saamme kyllä hänen avullaan tietää sen jos portaikossa kävelee joku.


1 kommentti: