perjantai 4. maaliskuuta 2016

Failed myday and big news !

Minun oli tosiaan tarkoitus tehdä myday postaus meidän Kuopion reissusta. Otin kameran mukaan, mutta reissu ei mennyt ihan kuin suunniteltiin ja sen takia kuvat jäi ottamatta. Muutama kuva tuli kuitenkin räpsittyä.


Heräilin puoli 11 aikaan ja söin aamupalan. Onpas kiva mustelma mulla tossa dermalin ympäristössä ! Aamupalan jälkeen meikkasin.


Lähdettiin ajelemaa kohti Kuopiota puolen päivän aikaan. Oltiin keritty ajaa n. 30 kilometriä kun tajusin, että unohdin minun ja kaverini keikkaliput kotiin. Muistan vielä sanoneeni avomiehelleni että kuhan muistan henkkarit ja liput, niin kaikki on hyvin. Yritin lippuja avata puhelimellani, sillä ne oli sähköpostissani pdf muodossa. Tietenkään ne eivät auenneet joten käännyttiin takaisin hakemaan ne.


Ajomatka meni hyvin Annaa kuunnellessa, sori kaverit ! Oli kaunis päivä ja hieman toki harmitti olla auton ratissa aurinkoisena päivänä.


Kuopioon ja Matkukseen saavuttiin kolmen jälkeen. Ensimmäisenä tottakai suunnattiin Burger Kingiin syömään. Shoppailulle jäi aikaa vain kaksi tuntia ja saatiin juosta pakolliset kaupat läpi. Ikeassa meillä oli vain 30 minuuttia aikaa, jonka takia ei ehditty kiertää Ikeaa kokonaan läpi. Sain kuitenkin ostettua uusia juomalaseja.Ostoksista teen myöhemmin erillisen postauksen. Vaatekaappiin tuli paljon uutuuksia !

Matkuksesta suuntasimme Prisman kautta keskustaan. Kulutimme aikaa Ale pubissa (joka oli täynnä vanhempaa väkeä) ja Apteekkarissa. Puikkari, jossa keikka oli, aukesi vasta 10. Aika meni kuitenkin aika nopeaa sillä Apteekkarissa oli hauskoja, ehkä hieman kännisiä, tanssijoita. Niitä seuratessa kerro liikkuikin huomaamatta kymmeneen. Puikkari oli todella hieno ja iso baari. Se oli jo täynnä kun saavuimme paikalle. Siellä oli järjestetty jonkinsortin luistelu maratonin palkintojenjako. Väki sielläkin oli suurimmalti osin keski-ikäistä ja vanhempaa. Tanssittiin tyttöjen kanssa ja keikan ajan olimme tietenkin eturivissä. Keikalla minun takanani oli nainen, jonka selvästi oli pakko peittää näkökenttäni puhelimellaan ja pitää kättänsä pääni päällä. Onneksi hän ei jaksanut kauaa takanani olla. Kyllä hieman ärsytti jopa Annan puolesta, sillä tämä kyseinen henkilö ei meinannut päästää Annan kädestä irti. Muutenkin meidän takana heilui todella kovassa humalatilassa olevia ihmisiä, jotka vähän pilasivat keikkafiilistä.

Jos unohdetaan muut ihmiset, niin keikka oli todella hyvä. Uudet biisit oli täyttä rakkautta. Pakko vielä mainita, että näin ihmisjoukon keskellä Uuden Päivän näyttelijän. Hänet joka näytteli Tiiaa. Heh.

Keikan jälkeen suuntasimme hotellin aulaan odottelemaan Annaa ja saimmekin häntä jonkin aikaa odotella. Vaihdettiin parit sanat ja halattiin. Sitten oli meidän aika lähteä ajamaan takaisin Joensuuhun. Olin kotona puoli viiden aikaan.


Seuraava päivä oli kamala, tuntui ihan siltä että olisi krapula ! Ei me kuitenkaan juotu kuin yhdet siiderit. Seuraava keikka on tiedossa 27 pv, kun Tahkolla räjähtää !


Toinen juttu mistä halusin kertoa on se, että pääsin kouluun! Minähän keskeytin hiusalan pitkän sairasloman vuoksi ja tulin siihen lopputulokseen että en aio jatkaa sitä. Kampaukset kiinnostivat ja tykkään tehdä lettikampauksia. Muu juttu ei sitten oikein natsannut ja koulu tuntui pakkopullalta. Harmittaa että vein jonkun koulupaikan omalla säätämiselläni, mutta en olisi voinut tietää onko ala minua varten vai ei, jos en olisi sinne hakenut ja käynyt koulua.
Hain nyt Helsinkiin Makeup artist Academyyn ja he ottivat minut sinne ! Minulla oli puhelinhaastattelu toissapäivänä ja olin kirjoittanut sitä varten kaksi a4 sivullista tekstiä. Miksi minut pitäisi valita ja millainen ihminen olen. Loppupeleissä koulun johtaja kertoi koulusta, kyseli vähän kuvaamataito taustaa ja viimeisenä sen, että haluanko tulla heille opiskelijaksi. Tottakaihan minä opiskelupaikan otin vastaan. Opinnot alkavat vasta vuoden päästä, sillä en tahdo kiirehtiä ja haluan rauhassa saada elämäni taas järjestykseen. Tällähetkellä olo on kyllä todella hyvä ja intoa olisi tehdä vaikka mitä, mutta pitää ajatella järkevästi. Muutto meillä tulee ajankohtaiseksi marraskuussa, silloin tämän kämpän vuokrasopimus loppuu. Tässä kämpässä vuokrasopimus pitää aina ottaa vuodeksi kerrallaan, joten ei ole mitään ideaa maksaa sitten kahdesta kämpästä.
Innolla odotan marraskuuta, sillä tahdon päästä jo muuttamaan !! Minusta tuntuu että elämäni vasta alkaa kun pääsemme Helsinkiin.
3 kommenttia:

  1. Että oon sun puolesta tosi onnellinen, et sulla kääntyy uusi sivu elämässä, kun pääset opiskelemaan :)

    VastaaPoista