torstai 25. helmikuuta 2016

Positive vibes only

Aiempi postaus oli vähän synkempi, niin jatketaan nyt vähän pirteemmällä aiheella ! Mulla on ollut ihan hyvä fiilis viime aikoina. Illat on edelleen hankalia ja varsinkin kun päivät on touhunnut sitä ja tuota niin iltaisin pahat ajatukset täyttävät pään. Onneksi mulla löytyy lääkettä, joka auttaa ja helpottaa nukahtamista. Mulle nukkuminen on todella tärkeätä, koska huonot unet näkyy heti mielialassa !

Itsetunto-ongelmat on aina olleet mun matkassa elämässä, mutta välillä on hetkiä kun katsoo peiliin ja tajuaa että 'hei miehän näytän hyvältä!' ja sellainen fiilis mulla on ollut nyt tämän viikon. Olen innostunut meikkailusta jälleen ja tykkään meikata, vaikka en olisi lähdössä minnekään. Rakastan näyttäviä meikkejä ja tykkään käyttää pitkiä tekoripsiä. Nykyään toitotetaan joka suunnasta luonnollisuutta ja miten luonnollisuus on ihanaa. Mun mielestä jokainen saa olla sellainen kuin haluaa ja meikata miten haluaa. Tykkään myös olla ilman meikkiäkin, mutta saan paremman fiiliksen kun laitan naaman kuosiin !

Kirjoittelen siksi itsetunnosta nyt vähän, sillä sain toissapäivänä instagram kuvaan joltain aivan tuntemattomalta henkilöltä kommenttia. Hän kirjoitti kuvaani että 'awful'. Jos mentäisiin muutama kuukausi takaperin, olisin todennäköisesti itkenyt itseni uneen ja tuntenut heti, että olen aivan kamala ihminen. Olisin lopettanut varmaankin meikkaamisenkin siihen paikkaan ja pysynyt neljän seinän sisällä, koska hei olenhan kamala ! Awful kommentti ei kuitenkaan ollut ainut mitä tämä nimeltämainitsematon henkilö kommentoi. Hän ei yhtään pitänyt lävistyksistäni ja kuulemma niiden takia näytän huumeaddiktilta ja porsaalta. Itsesääliin vaipumisen sijaan mietin, että miten ihmiset voivat kommentoida noin somessa? Vaikka ollaankin netissä, niin vähän somekäyttäytymistä voisi silti miettiä. Jos jostain ei tykkää, niinkuin tämä henkilö minun lävistyksistäni, niin ei sitä tarvitse siltikään tulla kertomaan minulle. Mielestäni kellään ei ole oikeutta haukkua tuttuja tai tuntemattomia, vaikka ollaankin somessa.
Kommentoin henkilölle takaisin ja sanoin miten mielestäni hänen pitäisi ensin miettiä mitä sanoo ja mitä jättää sanomatta. Lävistykset kuitenkin ovat minulle tärkeitä ja koen itseni paljon nätimmäksi ja viehättävämmäksi näiden takia. Loppupeleissä kuitenkin estin henkilön, sillä en koe ainsaitsevani tuollaista kommentointia.


Voin sanoa olevani erittäin ylpeä itsestäni, kun en ottanut tuntemattoman kommenttejä itseeni. Helppo se olisi vaan vajota sinne itsesääliin ja pilata sillä oma päivänsä. Mutta ei, mulle riittää tämä itsensä haukkuminen.. Toivottavasti olen jo tarpeeksi kohdistanut vihaa itseeni ja voisin jatkaa elämää nauttien ! Vaikeaahan se varmasti tulee olemaan, tottakai.
'Remember you have been critizing yourself for years and it hasn't worked. Try approving of yourself and see what happens.'
Toivottavasti te lukijatkin pystytte hyväksymään itsenne ! Pienillä askeleilla eteenpäin eikös? Mieti mistä pidät itsessäsi ? Jos sanot että et mistään, niin mieti lisää. Varmasti kaikista löytyy jotain mistä pitää. Itse vastasin aina, että vihaan itseäni yli kaiken, mutta kun rupesin miettimään niin jotain pieniä asioita löytyikin. Esimerkiksi se, että olen kovin eläinrakas ja se on minulle tärkeää. Nyt voin jo sanoa enemmänkin asioita mistä pidän itsessäni !Tämän paremman 'minäfiiliksen' vahvistamana päätin uskaltautua ja tehdä todella suurta. Edelleen meinaan ajatella, että ei minusta sellaiseen olenhan tällainen... mutta...
Ajattelin osallistua Underground model kilpailuun ! Tämä on mulle tosi iso askel eteenpäin. Uskaltaudun vastustamaan omaa itsekriittistä mieltäni. Käytiin eilen ystävän kanssa ottamassa parit kuvaset jotka aion lähettää kilpailuun.


ps. kävin ottamassa microdermalit molemmille puolin kasvoja. ;)

2 kommenttia:

 1. Oonkohan saanu sulta vaikutteita, kun viime yönä näin unta, et värjäsin hiukseni sinisiksi :D Kaikki kaverit oli ihan kriisissä, et kuin mää voin tehdä niin, johon jotakuinkin tokaisin, et nää on MUN hiukset :P

  Ei mutta asiaan. Kirjoitit niin totta tuosta, et ottaako liikaa itseensä tai masentuuko siitä, jos joku kommentoi aivan huttua julkisesti. Tulee mieleen, et sellasella henkilöllä on itellään jotain ongelmia, kun toisille täytyy aukoa päätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oon vaan niin ihana ja näet miusta unia. ;)

   Äläpä ! Itellekin ensimmäinen ajatus oli, että miten joku kehtaa? Se kertoo paljon siitä ihmisestä..

   Poista