tiistai 9. helmikuuta 2016

I'm free

Heippa !
Pääsin eilen pois osastolta ja viimeinen loma lähti käyntiin. Perjantaina on uloskirjaus jos kaikki sujuu hyvin. Luotto siihen on kova. Olen niin onnellinen tästä, että olo on mennyt eteenpäin ja ei tarvitse enää olla suljettujen ovien sisällä. Suunnitelmia on paljon !

- Huomenna saan uudet hiukset. Pitkä tukka on aina unelma. Juuri äsken pesasin pidennyshiukset, koska tilasin ne platinablondina ja värjäsin siniseksi. Latvat jätin vaaleamman siniseksi. Pidennykset ovat teipeillä, sillä omistan klipsitkin mutta olen niin laiska laittamaan niitä päähäni.

- Laitoin kynnet kuosiin. Eilen kaveri levitti akryylit kynsilleni, mutta jostain syystä ne napsahtelivat heti irti. Yön aikana oli lähtenyt yksi ja päivän aikana aikalailla loput. Harmittavaa, mutta onneksi itseltä löytyy välineet ja saa kynnet nopeasti loihdittua. Huomisella jatkan ja kynsistä tulee räikeän pinkit !

- Maanantaina mulle tulee taas rahaa ja ajattelin tilailla uusia treenivaatteita. Hinku päästä treenailemaan on ollut kova. Ruokailun olen saanut niin hyvin pyörimään, että uskon treenaamisen pysyvän sallitun rajoissa. Aiemmin treenasin helposti syömäni säälittävät kalorimäärät pois, nyt tahdon pitää treenaamisen taas fiksuna.

- Maanantaina miulla on myös tutustuminen miekkarin ryhmiin. Sairaslomaa sain heinäkuun loppuun asti, joten viikkoihin olisi kiva saada jotain järkevää, ettei mene vain kotona olemiseksi. Sähly- ja toiminnallinen ryhmä kiinnostavat. Kävin osastolla muutaman kerran sählyä pelaamassa ja jäin koukkuun.

- Uusia piirrustusvälineitä olen tilaillut viime aikoina paljon. Pitää päästä pian testailemaan kaikkia! Prismacolorit ovat vaikuttaneet älyttömän hyviltä.

- Ystävät. Nyt on aikaa tavata ystäviä ja kun olokin on parantunut, niin jaksaminen on paljon parempi. Aiemmin en jaksanut yksinkertaisesti nähdä ketään ja masentelin kotona.

- Anna Abreu. Olen teini - iässä kuunnellut todella paljon Anna Abreuta ja keikkoja tuli siihen aikaan kierreltyä jo 70 kertaa. Annalla alkoi uusi kiertue ja uudet suomen kieliset biisit ovat täyttäneet listan. Keikoilla on ihana käydä nostalgioimassa ja onhan se Anna ihan jees. ;)

- Laulutunnit. Ois mahtava päästä laulutunneille. Poikaystävä kysyi, että haluisinko ruveta käymään tunneilla. Tykkään laulaa todella paljon ( joka kerta kun baariin raahautuu, täytyy käydä lauleskelemassa ), vielä jos saisi siihen opetusta niin bueno.


Mulle kiitos : 


Kuvat : ebay.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti