tiistai 16. helmikuuta 2016

Älä koske mun kledjuihin

Perjantaina miut uloskirjattiin osastolta, nyt olen siis täysin vapaa jiihaa. Olen kerennyt tässä välissä nähdä ystäviä, shoppailla, käydä syömässä Hyveessä & Paheessa ja testaillut paljon erilaisia meikkejä. Eilen kävin kaupungilla ostelemassa perjantain N:n synttäreitä varten uudet vaatteet ja korut. Niistä kuvaa lähempänä !

Otettiin M:n kanssa paljon kuvia pitkästä aikaa, mutta yllättäen vain pari onnistui.Hame : kirppari, toppi : Carlings ja karvaneule : BikBok ?  Hattu : Seppälä , kengät : kirppariKatselin tulevia Annan keikkoja ja ajattelin reissata lähikunnat läpitse. Lappeenranta, Kitee ja Varkaus ainakin houkuttelevat. Kuopiokin ois ihan jees. Toivotaan että saan Esmulin meikäläisen seuralaiseksi, niin varmasti on hauskaa luvassa. Tänään ylex soittaa Annan uuden biisin viiden aikaan, pitää siis virittäytyä taajuudelle silloin !! ;) 

Tänään mulla ei ole oikein mitään suurempia suunnitelmia, mutta meikkailimpa ihan huvikseen. Saan suurta mielihyvää kun pääsen testailemaan uusia meikkejä ! ä. 
Kävin aamulla pyörähtämässä teho-avolla juttelemassa, he ovat näin alkumatkalla mukana ja jossain vaiheessa jäävät pois ja käyn pelkästään terapiassa. Ihan kiva, että avohoito on hoidettu hyvin. Saatiin lääkkeiden korvausasiat ja sairaslomajutut eteenpäin. Sain nimittäin päätöksen sairauspäivärahasta ja Kela myöntää sen minulle vain maaliskuun loppuun, mutta sairaslomaa sain heinäkuulle asti. Pitää siis laittaa uutta lausuntoa Kelaan, että saisin rahaa myös maaliskuusta eteenpäinkin .. Tilasin lisää tukkaa, sillä tahdon paksumman tästä. Tällä viikolla pitäisi paketin tulla ja kun laitetaan nekin päähän leikkaillaan sivua vähän vielä lyhemmäksi. Kohta varmaan ollaan samassa tilanteessa kuin aiemminkin, että ajan koko sivun kaljuksi haha. Toivotaan että en.

Huomenna pitkästä aikaa pääsen hepan selkään. Tammaa on ollutkin kova ikävä ja innolla odotan, että millainen reaktio hepoilla on kun saavun tallille ! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti